Tietosuojaseloste

Tämä on Undreamt.:in henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 9.10.2019. Viimeisin muutos 9.10.2019.

1. Rekisterinpitäjä

Undreamt.
Palomäentie 7
20660 Littoinen

undreamt12@gmail.com

Y-tunnus: 3009063-3

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Heidi Palm
heidi.palm@undreamt.fi

3. Rekisterin nimi

Undreamt. asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on asiakassuhde, asiakkaan suostumus tai asiakkaan välisistä sopimuksista sekä lainsäädännöstä johtuvien oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen.

Undreamt. verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden ja toimitusten hoitamiseen.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite), laskutustiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Undreamt. asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta muille tahoille. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Undreamt. huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Voimassa 17.10.2019 alkaen.

Undreamt.
Palomäentie 7
20660 Littoinen

heidi.palm@undreamt.fi
www.undreamt.fi
y-tunnus: 3009063-3

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeudet hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Tilatessasi verkkokaupasta sinun katsotaan tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Katso lisää tietosuojaselosteestamme.

Maksaminen

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n ehdot.
Klarna AB
Sveavägen 46
111 34 Stockholm
Sverige

Painamalla "Osta"-painiketta hyväksyt Undreamt. yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme sähköpostilla tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

Toimitus

Arvio toimituskuluista näkyy ostoskorissa. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Valittavissa olevat toimitustavat riippuvat tilaamistasi tuotteista ja niiden yhteispainosta.

EU:n ulkopuolelta tilattaessa asiakas vastaa mahdollisista tullimaksuista ja tuontiveroista.

Postitamme tilauksesi 1-3 arkipäivän kuluessa. Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Ilmoitamme toimitusaika-arvion lähetysvahvistuksen yhteydessä. 

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista. 

Palautus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa osto 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava päätöksestään myyjälle 14 päivän kuluessa, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Tilatut tuotteet on palautettava käyttämättöminä alkuperäisissä pakkauksissaan viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Mikäli tuotetta on selkeästi käytetty tai muuten tärvelty, emme ota palautusta vastaan emmekä palauta maksusuoritustanne. Pidätämme oikeuden arvioida, onko tuotetta käytetty.

Vastaanotettuamme palautuksenne hyväksytysti, palautamme kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös vakiotoimitustavan mukaiset toimituskustannukset.

Tilaustyönä valmistetuissa tuotteissa ei ole Suomen kuluttajalain mukaista peruutus- tai palautusoikeutta.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, tulee asiakkaan tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemansa toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Tekijänoikeudet

Kaikki verkkokaupan kuva- ja tekstisisältö on Undreamt:n omaisuutta, mikäli ei toisin mainita. Mitään sivun sisältöä ei saa käyttää eikä kopioida ilman kirjallista lupaa.